«ДЕНЬ ЗУСТРІЧІ ПТАХІВ»

Відповідно до плану роботи комунального закладу «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» на 2024 рік з березня по квітень було проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу учнівської молоді «День зустрічі птахів».

У ході конкурсу юними природолюбами була проведена цілеспрямована дослідницька, практична та просвітницька робота з приваблювання і охорони, поширення і збільшення чисельності та видового різноманіття перелітних птахів.

В обласному етапі Всеукраїнського конкурсу взяли участь педагогічні працівники, учнівські колективи, окремі учні, вихованці гуртків Благовіщенської, Долинської, Кропивницької, Світловодської міських рад; Компаніївської, Олександрівської, Петрівської, Устинівської селищних рад; Великоандрусівської, Ганнівської, Гурівської сільських рад та Кіровоградського ОЦЕНТУМ.На розгляд журі було представлено понад 70 робіт учасників конкурсу.

Конкурс проводився за наступними номінаціями: майстер-клас «Шпаківні й дуплянки своїми руками», «Агітаційна робота», «Найщедріша годівничка», «Найкращий організатор біологічних свят».

Найбільш активними учасниками були учні, вихованці і керівники Компаніївської та Петрівської селищних рад.

Переможці обласного конкурсу довели, що є справжніми природолюбами та піклуються про перелітних птахів нашої області.

Щиро вдячні всім хто долучився до охорони перелітних птахів у період їх повернення із зимівлі до рідного краю. А також всім учасникам конкурсу!

Роботи переможців обласного етапу були надіслані до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді до міста Київ для участі у заключному Всеукраїнському етапі.

Кiлькiсть переглядiв: 12

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.