Підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея»

Відповідно до плану роботи комунального закладу «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» на 2024 рік було проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея».

Конкурс проходив з метою виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття свого регіону, розвитку образного мислення і емоційної чуйності та розкриття творчих здібностей художнього смаку підростаючого покоління.

В ході конкурсу була активізована пізнавальна діяльність учнівської молоді до представників тваринного світу з різних зоогеографічних областей.

В обласному етапі Всеукраїнського конкурсу взяли участь учні, вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти області: Благовіщенської, Новоукраїнської, Олександрійської, Помічнянської, Світловодської міських рад; Компаніївської, Новоархангельської, Олександрівської, Онуфріївської, Петрівської селищних рад; Великоандрусівської, Гурівської, Кетрисанівської, Рівнянської, Тишківської сільських рад.

На розгляд журі надійшло понад 80 робіт. Роботи переможців обласного етапу направлені до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді (м. Київ) для участі у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Зоологічна галерея"

Кiлькiсть переглядiв: 29

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.